fbpx

TRIBUTEPARTY

Het grootste en oudste tribute festival
van Nederland

De tuin van De Wolfsberg in Groesbeek is al jarenlang het decor van het leukste tributefeest van Nederland. En Tributeparty was het eerste tribute festival van ons land! Al 17 jaar staan hier in het derde weekend van augustus de beste tributebands van Europa. Aan de rand van groene bossen, op het mooiste plekje van het Rijk van Nijmegen, vieren we de muziek van toen met coverbands die zich met liefde toewijden aan de muziek van hun helden.

Na de fantastische bands afgelopen jaren hebben we iedere editie wat waar te maken. Dus de zoektocht naar die uitzonderlijk goede tributebands speelt zich inmiddels het hele jaar door af bij kleine poppodia, donkere kroegen én de grote festivals. Want muzikaliteit is overal te vinden.

Met tien acts, meer dan 60 muzikanten, kilo’s confetti, het gras vers gemaaid en het bier besteld, zijn we in het derde weekend van augustus klaar voor het gezelligste weekend van het jaar. Met de inzet van dat fantastische team waar we altijd op kunnen rekenen zijn alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig. Inzet van eigen medewerkers, maar ook van leveranciers die jaarlijks bergen werk verzetten op dat hellende terrein.

Samen delen we de liefde voor muziek, maar ook vooral voor gezelligheid en voor elkaar. Want wat is er nu fijner dan op zo’n mooie plek in het gezelschap van vrienden genieten van een waardig eerbetoon aan jouw idolen? Zorg dat je erbij bent!

Volgende editie

Nog onbekend