fbpx
TERRAS VIERDAAGSE
Terrasconcerten met bekende Nederlandse artiesten

Dit jaar helaas geen Vierdaagse(feesten), maar wél gezelligheid in Groesbeek. Ga uitgebreid uit eten terwijl jij jouw favoriete artiest akoestisch van heel dichtbij live ziet spelen:

 

– OG3NE – Dinsdag 21 juli
– Alain Clark – Woensdag 22 juli
– Glennis Grace – Donderdag 23 juli
– Xander de Buisonjé – Vrijdag 24 juli

Vier dagen lang halen we de beste zangers en zangeressen van Nederlandse bodem naar De Wolfsberg voor een unieke belevenis voor een select gezelschap. Van dinsdag 21 juli tot en met vrijdag 24 juli kun je in onze tuin muzikaal lunchen, dineren of borrelen. Een culinaire beleving in een knusse setting op de mooiste plek van Groesbeek, terwijl je wordt getrakteerd op een persoonlijk miniconcert van één van deze Nederlandse topartiesten.

Iedere dag speelt één van deze muzikanten een akoestische set tijdens twee tijdslots in de tuin van De Wolfsberg: zowel in de middag als in de avond. Dus aan jou de keuze. Lunchen in de zomerzon of een relaxt zomeravonddiner. Maar een drankje met een borrelplank kan natuurlijk ook. Het menu wordt samengesteld door de chef van de Wolfsberg.

Als omlijsting van het programma verzorgt The Originals (bekend van Radio 538) iedere dag een extra shot live muziek. Deze mannen spelen alles wat je maar wilt horen op verzoek. Met hun act behoren ze tot de beste coverbands van Nederland.

Laatste editie

20 t/m 25 JULI 2021
In de tuin van hotel restaurant
De Wolfsberg