fbpx
DE SHOW

Bereid je voor op een betoverende avond in het teken van de legendarische Whitney Houston tijdens dit onvergetelijke tributeconcert. Maak je klaar om de tijdloze magie van Whitney’s muziek te ervaren, tot leven gebracht door het verbluffende vocale talent van Belinda Davids, een veelgeprezen artiest die de unieke stem van Whitney als geen ander weet te evenaren.

Geniet van up-tempo dansnummers en ontroerende optredens terwijl Belinda Davids feilloos de iconische hits van Whitney Houston vertolkt, waaronder “I Will Always Love You”, “Greatest Love of All”, “I Wanna Dance with Somebody” en nog veel meer. Met haar krachtige zang, onberispelijke podiumpresentatie en energie brengt Belinda de muziek van Whitney weer tot leven, waardoor publiek over de hele wereld razend enthousiast reageert op deze theaterproductie.

Belinda Davids wordt vergezeld door haar 7-mans live band inclusief backing vocalisten tijdens dit 2-uur durende concert.

Eerder toerde The Greatest Love Of All in Nieuw-Zeeland, Australië, Zuid-Afrika, de Verenigde Staten, Canada en in West-Europa. Het is de eerste keer dat deze show te zien is in Nederland en België.

Dit is een productie van Showtime Australia.