BARRY HAY & THE ORIGINALS
In de tuin van De Wolfsberg Groesbeek

We hebben een GEWELDIG nieuwtje! Het gaat écht gebeuren! We houden het al enkele weken stil, maar nu mag iedereen het weten: Barry Hay & The Originals spelen op zaterdag 30 april 2022 de hits van Golden Earring in de tuin van De Wolfsberg.

De bekende frontman van Golden Earring komt naar Groesbeek om samen met coverband The Originals een uur lang de klassiekers van Nederlands succesvolste rockband te laten horen. De vonk sloeg over toen de band enkele jaren geleden met Mr. Barry Hay op het podium stond op Bonaire. Met slechts vier optredens in ons land geven ze een vervolg aan deze mooie avond en natuurlijk hoort de bijzondere locatie bij De Wolfsberg in dat rijtje thuis.

Barry Hay heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als zanger van de succesvolste band die ons land rijk was, speelde hij in de jaren zeventig en tachtig ‘Radar Love’ en ‘Twilight Zone’ over de hele wereld. De vier rockers uit Den Haag verkopen wereldwijd miljoenen albums en domineren de Nederlandse muziekwereld met meer dan dertig gouden en platina albums.

The Originals is een coverband die eigenlijk dat woord ontstijgt. De mannen spelen live op verzoek en kennen meer dan 5.000 nummers. Ze waren o.a. maandelijks te gast bij de Coen & Sander show op Radio538, maar waren ook te zien bij de Vrienden van Amstel LIVE!, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en De Wolfsberg Terrasfeesten. Deze avond rocken ze de muziek van Golden Earring, maar je mag ook gewoon een muzikaal verzoekje indienen.

Laatste editie 

30 APRIL 2022
In de tuin van hotel restaurant
De Wolfsberg