NIEUWS

Nieuws

De eerste Nederlandse tour is rond!
28 MEI 2019 | NEW PURPLE CELEBRATION

Sinds we New Purple Celebration afgelopen zomer hebben zien spelen op Tributeparty wisten we het zeker: dit moeten meer mensen gaan zien. Dus daar hebben we het afgelopen halfjaar onze missie van gemaakt. Er zijn talloze mailtjes en telefoontjes over en weer gegaan en eindelijk is de puzzel compleet. De allereerste Nederlandse tour van New Purple Celebration is rond en staat met hoofdletters in de agenda. En daar zijn we trots op, want deze hommage aan de charismatische Prince heeft alle ingrediënten in huis om bezoekers een onvergetelijke avond te bezorgen. Gedurende twee weken in november zal de band ons land van noord naar zuid en van oost naar west doorkruisen om verschillende zalen paars te kleuren. In thuisland Engeland zijn de lovende reviews die na hun performance getikt worden niet meer bij te houden. Reken maar dat we’re gonna party like it’s nineteen ninety-nine. De 9-koppige band trapt af in onze hoofdstad en reist vervolgens door naar Roermond, Leiden, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Arnhem, Uden en Rotterdam. Genoeg keuze! De kaartverkoop voor de eerste show in de Q-factory start woensdag 29 mei via Ticketmaster.

7 weken, 17 shows en bijna 16.000 uitzinnige bezoekers.
15 MEI 2019 | NIGHT FEVER

Wauw. Op 24 maart trapten we in Roermond de ‘Live in Concert’ theatertour van Night Fever af en afgelopen weekend op 12 mei werd deze in Drachten in stijl afgesloten. Het vloog voorbij, maar wat hebben we genoten. 7 weken, 17 shows en bijna 16.000 uitzinnige bezoekers. Iedere avond was de Saturday Night Fever van podium tot achterste rij te voelen, en hoe. Er werd luidkeels meegezongen en enthousiast meegedanst met die heerlijke discoklassiekers van de gebroeders Gibb. De Bee Gees are staying alive dankzij jullie.

Deze prachtige trip down memory lane neemt ons eventjes mee terug naar het einde van de jaren 70 en we kunnen hier maar geen genoeg van krijgen. Daarom, goed nieuws: in december en januari keert de band nogmaals terug naar de Nederlandse podia voor een concertreeks van hun tot in perfectie uitgevoerde Bee Gees vertolking. Het lijkt onmogelijk, maar deze XL versie van de show is nog een tikje specialer. Met hun ‘Nights on Broadway’ concerten nemen ze twee extra muzikanten mee, een decor van LED walls en een gezellige afterparty in de foyer. Dat mag je als trouwe Bee Gees fan niet missen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer nieuws over deze aankomende tour.

Het aftellen kan dus alweer beginnen, maar voor nu is het eerst bijna tijd voor vakantie. Namens Franco, Uwe, Michael en consorten een mega grote dank en buiging aan iedereen die erbij was. Wir sehen uns!

Night Fever fans bedankt!
11 DEC 2018 | NIGHT FEVER

We zijn ruim 8500 tickets verder en alle Nights on Broadway shows zijn uitverkocht! Wij kunnen wij niet anders zeggen dan dat we super trots zijn op dit resultaat! Wat een show, wat een liefde en wat een enthousiast en warm onthaal! En het wordt alleen maar mooier! Night Fever komt terug met een hele reeks nieuwe shows voor de Live in Concert tour, vanaf maart te zien bij jou in het theater! So you better keep on dancing!

Night Fever fans bedankt, op naar nog meer geweldige avonden!

 

Foto: Marcel Krijgsman

Europa’s beste Bee Gees tribute band vult opnieuw de theaterzalen!
19 NOV 2018 | NIGHT FEVER

Wegens groot succes en de vele uitverkochte zalen komt Night Fever na de Nights on Broadway tour terug met een nieuwe reeks theatershows! De ultieme live Bee Gees tribute show geïnspireerd door het ‘One Night Only’ reünieconcert van de broers Barry, Robin en Maurice in de jaren ’90. Een spectaculair eerbetoon aan de legendarische gebroeders Gibb, eenshow vol Bee Gees hits, live gespeeld door 7 muzikanten. Herbeleef oude tijden met klassiekers als ‘Spicks and Specks’ en ‘Words,’ kom uit je stoel voor je dansfavorieten uit de discojaren en haal herinneringen op bij lovesongs als ‘How deep is your love.’ Al meer dan 27.000 Nederlandse fans bezochten de show, ben jij de volgende? Ze komen nu namelijk ook naar een theater bij jou in de buurt! Kijk snel voor kaarten op www.bestofthebeegees.nl

Nights on Broadway in Breda uitverkocht!
30 OKT 2018 | NIGHT FEVER

De Nights on Broadway show in het Chassé Theater in Breda is de eerste van de vijf grote shows in Nederland die volledig is uitverkocht! Voor de show zijn ruim 2 maanden voor aanvang nog maar enkele losse plaatsen beschikbaar. Ook de kaartverkoop voor de andere vier Nights on Broadway shows in Eindhoven, Nijmegen, Groningen en Den Haag gaat als een speer. Wacht dus niet te lang met het bemachtigen van je kaarten!

Al 7000 tickets verkocht voor Nights on Broadway
25 OKT 2018 | NIGHT FEVER

Hier hadden we alleen maar van kunnen dromen: de ticketverkoop voor de grote shows gaat als een speer. De band doet maar liefst vijf zalen aan: World Forum Theater Den Haag, Chassé Theater Breda, Muziekgebouw Eindhoven, MartiniPlaza Groningen en De Vereeniging Nijmegen.

Zaterdagavond Tributeparty 2018 uitverkocht
10 AUG 2018 | TRIBUTEPARTY

De dertiende editie van het bekende tributefestival in de regio is nu al een succes. Het evenement dat jaarlijks gehouden wordt in de tuin van De Wolfsberg in Groesbeek is aanstaande zaterdagavond wederom uitverkocht, ondanks de extra ruimte die op het terrein voor een tweede podium en meer bezoekers. Op het programma staan een tiental live bands die de muziek spelen van onder andere Fleetwood Mac, De Dijk, CCR en UB40. Er zijn uitsluitend nog enkele dagtickets voor het zondagprogramma te koop.

Nights on Broadway vijfmaal te zien in Nederland
2 AUG 2018 | NIGHT FEVER

Voor het eerst komt Night Fever naar ons land met de XL productie van hun Bee Gees show: Nights on Broadway. Natuurlijk blijft het een ‘greatest hits’ show met alle Bee Gees muziek die je wilt horen, maar de band treedt nu op met een extra toetsenist en percussionist en neemt een decor van LED walls mee. Zodat de show nog indrukwekkender wordt. Na afloop is er een feestje met dj in de foyer.