fbpx

Datum

23 okt 2019
Expired!

Tijd

All Day

Labels

Beschikbaar

Prince – New Purple Celebration

Interesse in a tribute to Prince van New Purple Celebration op deze datum?
Neem contact met ons op: carmen@tribevents.nl

Over de show

Hits als ‘Purple Rain’, ‘Raspberry Beret’, ‘When Doves Cry’, ze komen allemaal langs tijdens de swingende show van Prince tributeband New Purple Celebration. Niet als ongeïnspireerde kopie, maar als een spetterende muzikale interpretatie van het bijzondere oeuvre van Prince! 

De maar liefst negenkoppige Britse formatie groeide van een groep muzikale vrienden met een passie voor de muziek van Prince uit tot een volledige Purple Family. Met hun virtuoze skills op basgitaar en toetsen, aanstekelijke dansmoves, waanzinnige podiumentourage en onnavolgbare zanglijnen zijn alle ingrediënten voor een avond vol funk en nostalgie aanwezig. Grote hits worden afgewisseld met de bijzondere parels van de B-kant de beste platen van Prince. Dit is dan ook geen show om stil te blijven zitten.

De liefde voor de muziek van Prince spat er vanaf tijdens de spetterende theatershows van New Purple Celebration. Schijnbaar zonder moeite weten ze een creatieve atmosfeer te creëren die niet onderdoet voor de avonden vol paarse liefde van Prince. New Purple Celebration is niet zomaar een tributeband, ze brengen een echte ode aan het muzikale nalatenschap dat sinds april 2016 alleen maar meer betekenis gekregen: New Purple Celebration is een grote hommage aan de muziek van de beste muzikant aller tijden!