fbpx

Datum

13 dec 2019
Expired!

Tijd

All Day

Labels

Optie

Night Fever – Nights on Broadway

Op deze show van Night Fever the very best of the Bee Gees staat al een optie.
Deze show is uitsluitend geschikt voor theaters en concertzalen vanaf 1200 personen. 

Op de hoogte blijven over de beschikbaarheid van deze data?
Neem contact met ons op: info@tribevents.nl

Over de show

Na de vele uitverkochte avonden in theaters en concertzalen door het hele land keert Night Fever terug naar vijf Nederlandse steden met ‘Nights on Broadway’: diezelfde show vol Bee Gees hits, nu met een decor van LED walls, het bekende gezelschap uitgebreid met twee extra muzikanten én een afterparty in de foyer. Grootser, indrukwekkender dan ooit en dit theaterseizoen slechts enkele malen in ons land te zien.

Al meer dan tien jaar treedt de tributeband op met de disco- en popsongs van de broers Gibb en altijd zijn de heren van Night Fever bezig om het beste van het beste van de Bee Gees weer live op het podium te brengen. Het toevoegen van een zangeres aan de show om de duetten met Barbra Streisand, Celine Dion en Yvonne Elliman te vertolken was een logische stap, maar ook een extra toetsenist en percussionist versterken het concert. De 9-mans formatie en het decor van LED schermen maakt deze Bee Gees tribute de grootste in zijn soort.

Maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol perfect op elkaar afgestemde vocalen en een omvangrijk repertoire aan 60s, 70s en 80s hits. Nog niet genoeg na 140 minuten Bee Gees klassiekers? Dans verder op de klappers van de afgelopen halve eeuw: Chaka Kahn, Kool & The Gang en Earth, Wind and Fire. Let’s celebrate!